Meny desember 2017.pdf

Vi har vært så heldige å få en kokk på AKS. Målet er å kunne tilby barna et variert og sundt mellommåltid.

Vi minner også på at måltidet på AKS kun er ment som et supplement til det daglige matinntaket og ikke som erstatning for middag hjemme. Hver måned kommer det ny meny slik at dere kan følge med på hva som skal bli servert fra dag til dag. Om barnet ikke skulle like maten som blir servert enkelte dager ber vi om at det får med seg litt ekstra mat i matboksen. Etter hvert som vi blir flere barn har vi ikke mulighet til å tilby barna flere matalternativer. Ellers tilrettelegger vi for de som kun skal ha halal, eller har en form for intoleranse og spesifikke allergier. Vi håper dere forstår at vi må ta hensyn til hva som er praktisk mulig å få til ut fra hvor mye tid det tar å tilberede og servere maten, antall barn, økonomi og produksjonskapasiteten på kjøkkenet.