Plan for periode 4

Periode 4 uke 3 til og med uke 7:

MATMENEY AKS uke 3 - 7.pdf

Infohefte aktiviteter uke 4.pdf

1. trinn:

Periodeplan uke 3-7 for 1. trinn.pdf

Denne uka starter både skole og AKS med ny periode: NORDEN. Uke 3 – 7.

På AKS vil vi gjennom flere av aktivitetene ha fokus på eventyr og fortellinger barna lærer om på skolen. I tillegg til Samisk kultur og tradisjoner.

Det er på AKS vi har flere gode muligheter til å repetere og øve. Mer info om innholdet til de ulike aktivitetene kommer i løpet av uka.

2. trinn:

Periodeplan uke 3-7 for 2.trinn.pdf

På ukeplanen for 2.trinn så er det noe nytt, og noe som er endret. Vi flytter bygging og spill inn på AKS1 rommet tirsdag, onsdag og torsdag. Inne på tegnerommet fremover vil vi tilby barna en type håndarbeid-aktivitet da dette har vist seg å være veldig populært, og rommet vil da være bemannet av en voksen til. I periode 3, testet vi ut aktiviteten Barbros overraskelser. Barbro er lærling på 2.trinn, og har siden desember hatt en egen ukentlig aktivitet. Her vil det foregå aktiviteter fra Barbros lærerplan, som samsvarer med rammeplanen og fagområdene.

3. og 4. trinn

Periodeplan uke 3-7 for 3. og 4. trinn.pdf

På planen så er det noe nytt og noe som er endret.

Teaterlek har byttet dag til mandager. Vi håper at denne dagen fortsatt passer godt for de som har vært aktiv her. Vi byttet til mandag siden det er hard konkurranse med andre aktiviteter på tirsdager og vi ønsker at barna skal få muligheten til å oppleve flere av aktivitetene som de viser stor interesse for.

Kreative hjørnet har endret dag til tirsdager slik at vi opprettholder et godt tilbud av aktiviteter hver dag.

Leksehjelp har kommet inn på ukeplanen for 4. trinn. Dette skjer tirsdager og onsdager 13.30-14.30. Leksehjelpen er på biblioteket og vi har to voksne med for å hjelpe barna ved behov.

Svømming fortsetter som vanlig, men det er verdt å merke seg at gruppe 4 starter den siste uken i perioden.

Lyttevenn starter igjen i uke 6, dette tilbudet er for 3. trinn. Har barnet ditt lyst til å være med på dette så send en mail til kontaktlærer.  Frist for påmelding 16.01

Matlaging er på planen igjen, så legg merke til når barnet ditt skal være med på dette.