3. og 4. trinn

Aktiviteter uke 42-45 og 46-49

Denne perioden starter vi opp med aktiviteter for 3. og 4.klasse på Loftet som vi kaller basen vår.
I denne perioden blir det ikke anledning for elevene å velge alle kursene sine selv, da vi ønsker å jobbe med å forsterke de sosiale båndene på trinnene og i klassene. Likevel vil de få mange kule og lærerike kurs, og vi skal rullere halvveis på hvilke klasser som skal ha de ulike kursene. Alle disse kursene skal være læringsstøttende, det vil si at vi jobber med å få inn elementer fra læreplanen inn i den sosiale hverdagen på AKS.

Følgende kurs blir å se på planen de neste 8 ukene

Kunst og håndverk 2.-3.trinn onsdager
3.klasse skal ha kunst og håndverk sammen med 2.klasse på onsdager. På kunst og håndverk skal vi jobbe med ulike farger, mønstre og materialer.

Kunst og håndverk 4.trinn fredager
4.trinn skal i to puljer få prøve seg på sløydsalen. Her skal de jobbe og lære om sikker bruk av verktøy og få jobbet med ulike materialer. Gul gruppe har sløyd i ukene 42-45 og rød gruppe fra uke 46-49.

Svømming 3.klassegutter (påmelding til Bjørnar)

Vi har vært så heldige å få låne Sinsen bad, og i ukene 42-45 det er 3.klasseguttene som skal få låne badet. I uke 46-49 er det 3.klassejentenes tur. Vi sender med instruktører som har tatt livredningskurs og elevene skal få bli bedre kjent med vann, slik at de er mer forberedte og trygge til svømmeopplæring i 4.klasse.

Kompisgruppe 3.trinn torsdager (rullering)

I denne gruppen skal vi snakke mye om hvordan vi er venner, ha ulike venneleker og ha det gøy med de i klassen på en litt annen måte enn vi er sammen til vanlig. 3B har dette fra uke 42-45 og 3A fra uke 46-49.

Perleverden 3.-4.trinn fredager

Perleverden er tilbake, her skal de elevene som ønsker det få lov til å boltre seg i perlenes verden. Perleverden er en fin og avslappende aktivitet som vi skal ha på det fine nye AKS-rommet vårt på fredager. Her skal vi ha rolig musikk og lage spennende figurer og symboler fra perler.

Låtskriving og musikk 4.klasse onsdager
Hip hop, rap og pop står på plakaten. Elevene skal jobbe med å høre på tekster, forstå og også lage egne låter på musikkrommet. Rød gruppe har dette kurset i ukene 42-45 og gul gruppe fra uke 46-49.

Allidrett i gymsalen 3.-4.trinn torsdager
Her skal elevene få jobbet med mer med fair play-reglementet og få gjennomgang av ulike aktiviteter hver torsdag.

I tillegg har vi flere av våre faste aktiviteter som elevene velger selv:

• Perling
  • Tegning
  • Spill
  • Lego
  • Fotball
  • Frilek ute

På det nye AKS-rommet har vi fått en låst postkasse som elevene kan legge lapper med tanker, tilbakemeldinger, forslag og spørsmål til oss voksne. Det er kjempefint om dere oppfordrer elevene til å skrive noe og legge i den hvis de har noe de lurer påJ

Vi håper alle elevene og alle dere foresatte er fornøyde med det vi tilbyr fremover!

Steffen, Barbro, Jon, Christina, Azumi og Helene