Fritidsklubb for 4.-6. klasse på FNS

Fritidsklubben er foreldredrevet, og holdes annenhver fredag. Den ene fredagen er fritidsklubb for elevene som går i 4. – 6. klasse på FNS. Den andre fredagen er det Fredagschill som er for elever i 5. og 6. klasse fra FNS, Nordpolen og Grefsen skole. Nærmere datoer finnes på Facebooksiden «FNS Fritidsklubb». Skolen stiller med lokaler, og klubben bruker gymsalen, dansesalen og musikkrommet.

Aktiviteter

Fritidsklubben og Fredagschill starter kl.1800, og avsluttes kl. 2000. Dette er et gratis tilbud, og det legges til rette for ulike aktiviteter som barna kan delta på.

Faste aktiviteter er bordtennis og ulike fysiske aktiviteter og leker i gymsalen, kino, og «chill» i dansesalen som fylles med saccosekker, brettspill og bakgrunnsmusikk. Det er enkel servering med frukt og grønt.

Klubben søker jevnlig ulike tilskuddsordninger om økonomiske bidrag, og vil i perioder der dette er mulig sette opp kurs og prosjekter etter ønsker fra barna.

 

Vil du være med å bidra?

Fritidsklubben trenger foresatte med som frivillige hjelpere! Hjelperne skal være trygge rollemodeller som har ansvar for å sette opp aktivitetene, være sammen med og veilede barna, og sørge for at barna ivaretas på best mulig måte. I tillegg til å bli godt kjent med barna, vil du bygge deg et nettverk med andre engasjerte foresatte.

Kan du tenke deg å bidra på fritidsklubben en gang i blant?

Vi vil lage en vaktplan, og du kan sette deg opp de dagene som passer. Dette avtaler vi nærmere.

 

Mediaoppslag:

https://nab.no/sagene-avis/na-har-de-fatt-sin-egen-fritidsklubb/19.15822
https://www.vartoslo.no/luke-3-hun-apner-en-ny-fritidsklubb-i-nydalen-og-pa-storo/
https://www.vartoslo.no/engasjerte-foreldre-har-startet-fritidsklubb-for-barna-pa-storo/

Ta kontakt

Har du lyst til å bidra?