Skolehelsetjenesten

Helsesykepleier på 1.-7. trinn

Navn: Silvia Vargas
E-post: silvia-marie.vargas@bsa.oslo.kommune.no
Tilstede: Mandag-torsdag 8:00-14:30. Fredag etter avtale.

Skolehelsetjenesten i bydel Sagene består av helsesykepleier, skolelege og fysioterapeut. Helsesykepleier er tilstede på skolene hver dag, lege og fysioterapeut etter avtale.

Tjenesten er et gratis, lovpålagt tilbud for barn og ungdom mellom 5 og 20 år og skal bidra til god helse. Vi tilbyr helseopplysning i klasser og grupper, helseundersøkelser, vaksinasjon, høyde- og vektmåling, undervisning og veiledning.

Helsesykepleier snakker også med alle om vold, omsorgssvikt og rusmiddelbruk.

Man kan ta kontakt med skolehelsetjenesten for å få råd eller svar på spørsmål om kropp og helse, søvn, kosthold, pubertet, kjærlighet, vennskap, vanskelige tanker følelser, bekymringer eller andre ting du tenker på.

På grunn av den pågående situasjonen med korona ønsker vi at elever og foresatte avtaler besøk hos oss via lærer eller per telefon/mail i forkant.