Hovedseksjon

Foreldrestyrt nettbrett - Jamf Parent

Jamf Parent

Appen kan ikke brukes til overvåkning, men er et verktøy for å styre hva som skal være tilgjengelig på nettbrettet, sperre for nettleseren eller låse nettbrettet til kun én app. Appen fungerer mellom klokken 15.00 og 08.00 på hverdager, og hele døgnet i helger og ferier frem til barnet er 13 år. Hvordan komme i gang:

Registrer deg: Du får tilgang til Jamf Parent via et samtykkeskjema. Skjemaet finner du ved å logge på skolens hjemmeside og trykke på "Samtykke" eller ved å gå direkte til https://samtykke.osloskolen.no. Har du flere barn, må du samtykke for hvert enkelt barn.

Last ned appen: Jamf Parent-appen er tilgjengelig for nedlasting fra App Store (for iOS-enheter) eller Google Play (for Android-enheter). Søk etter "Jamf Parent" og installer appen på din mobiltelefon.

Utforsk funksjonene: Du finner en veiledninger på https://aktuelt.osloskolen.no/larerik-bruk-av-laringsteknologi/ressurser/foreldrestyrt-nettbrett/. Du kan for eksempel sette begrensninger på faste tidspunkt gjennom uken. Hvis du opplever problemer med appen eller har spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.